HTC i Sverige

HTC är ett företag som specialiserar sig på främst mobila enheter. HTC tillhör en utav de ledande företagen inom Sverige men det är framför allt Apple och Samsung som är störst på marknaden. Genom åren har dock HTC tillverkat ett flertal olika mobiltelefoner som har gjort succé och vid varje lansering är kunder mycket upprymda då företaget är känt för att ha innovativa lösningar och funktioner i sin teknologi.

Försäljningen

När det kommer till försäljning av HTC-mobiltelefoner är det oklart hur många som årligen säljs. Företaget har framtagit ett flertal smartphones med skärm med hög prestanda samt övriga funktioner som uppskattas av användaren. Trots sin höga kvalitet är det ändå många som går för konkurrenten Apple. Något som är fördelaktigt med HTC är att priset är betydligt mycket lägre och du får samma kvalitet och kapacitet. Du kan köpa ett abonnemang till din HTC-mobil så att du kan betala av den månadsvis istället för att betala kontant direkt.

Vilka mobiler är populärast?

Mobilföretaget har inte jättemånga modeller i sitt utbud men de som har tillverkats under de senaste åren har alla blivit en succé. Den allra nyaste modellen, HTC Desire 12, är givetvis den som fått mest uppmärksamhet i branschen. Med denna mobiltelefon får du en större skärm som ger en bättre upplevelse samt en 13-MP kamera som gör det möjligt för dig att fånga de vackraste ögonblicken. Dessutom har det lagts fokus på att förbättra batteritiden för att du ska kunna använda mobiltelefonen under en längre tid utan att behöva ladda.

HTC U11 och andra modeller

Foto: Ivan Garcia / Shutterstock.com

En annan mobilmodell från HTC som är mycket populär är HTC U11. Detta är till och med en serie och det finns ett flertal mobiltelefoner som ingår i serien. Du hittar bland annat den klassiska HTC U11 men också den nya versionen HTC U11 Life. Denna serie är designad av ingen mindre än Google och därför utlovas det innovativa idéer som kommer förenkla din vardag på flera sätt. Mjukvaran är i toppklass och gör denna mobilserie både snabb, innovativ och användarvänlig.

Den äldre modellen heter HTC 10 och trots att den har några år på nacken håller den ändå hög kvalitet. Här är det kameran som det har lagts mest fokus på, vilket innebär att du får en kvalitativ kamera både fram och bak på telefonen med bildstabilisering. Detta gör att motiv som rör sig ändå kan resultera i en bra bild. Andra bra funktioner är även det högupplösta ljudet och batteritiden, mobiltelefonen kan hålla upp till två dagar utan att behöva laddas.