Använd kreditkonto för att finansiera mobilen

Att finansiera köpet av en ny mobiltelefon blir allt svårare ju mer tiden går. Mobiler blir dyrare då företag ständigt uppdaterar sina versioner och hittar på nya funktioner som de kan ta extra betalt för. Alla behöver inte den senaste modellen, men samtidigt uppstår det ett problem i att äldre mobiler inte klarar av nya operativsystems prestanda. De är helt enkelt inte kompatibla för detta.

Dessutom börjar de gamla operativsystemen fungera sämre när det kommer nya versioner. Det lämnar inga andra val än att uppdatera mobilen. För att hitta pengar till detta kan det behövas någon slags finansiell hjälp.

Kreditkonto lösning på finansieringsproblemet

Ett kreditkonto liknar ett kreditkort men utan det fysiska kortet. Med ett kreditkonto kan du ta ut pengar precis när du behöver det och du betalar enbart ränta på de pengar du använder. Genom detta alternativ kan du låna en summa pengar som du kan använda till köp av ny mobiltelefon. Det är relativt enkelt att söka om kreditkonto och det finns även alternativ som godkänner allt från betalningsanmärkningar till ingen inkomst.

Tips! Låna via kreditkonto för att finansiera mobilen.

Är du orolig att överbelåna dig finns det möjlighet att sätta kreditgränser på ditt konto. På så sätt kan du vara säker på att du inte lånar mer pengar än vad du kan betala tillbaka. Är du i behov av att låna pengar kan du läsa mer på Kreditkonto.nu.

Direkt köp är bättre än avbetalning

Något som rekommenderas vid köp av mobil är att betala hela mobilen direkt på plats. På så sätt slipper du bli uppbunden att betala ett visst belopp varje månad. Under vissa perioder kan många ha det lite sämre ställt och det kan då vara jobbigt att behöva betala för sin mobil. Att betala direkt kan i vissa fall också bli billigare än avbetalning. Passa därför på att köpa en mobil och betala den när du vet att du har pengar.

Tänk på! Det kan vara gynnsamt att betala mobilen direkt vid köp, utifrån flera perspektiv.

Har du inte pengar till att betala en mobil direkt är det alltid möjligt att låna via ett kreditkonto. Detta kan också vara ett bättre alternativ för din framtida kreditvärdighet. När du ska köpa en mobil på avbetalning kommer det tas en kreditupplysning på dig vid varje företag du går till. När du ansöker om kreditkonto tas endast en kreditupplysning. Därefter är det fritt fram att använda kreditkontot precis som du vill.