Nu har böckerna kommit till mobiltelefonen

Nu har böckerna kommit till mobiltelefonen

Sedan Qtek:s tid har mycket skett på marknaden för mobiltelefoner. De har blivit smartare och klarar av att göra flera sysslor som tidigare enbart kunde göras med en dator eller liknande. Idag går utvecklingen otroligt fort och nya idéer verkar komma varje dag. En sådan idé är att förenkla sättet vi läser på, genom ljudböcker i mobilen. Idag finns det flera stora tjänster för ljudböcker som genom ett abonnemang gör det enkelt för dig att lyssna direkt i din mobiltelefon.

Ljudböcker i mobilen fungerar genom abonnemang

Även om ljudböcker inte är något nytt så är denna nya form av abonnemangstjänster revolutionerande. Eftersom att du tecknar ett abonnemang får du tillgång till hela utbudet hos den streamingtjänst du tecknar. Dessutom kan du nå ljudfilerna från flera olika plattformer. Det här kan underlätta enormt för dig som använder olika mobiler på jobbet och hemmet, eller byter mellan datorn och mobilen. Tidigare hade du nämligen varit tvungen att ladda ner dessa ljudfiler till varje enhet, något som ofta tar upp mycket plats. På den tiden Qtek verkade fanns det knappt tillräckligt minne för att lagra en enda ljudbok.

Tips! Med en abonnemangstjänst för ljudböcker kan du lyssna från flera olika enheter utan att behöva ladda ner ljudfiler.

För dig som är intresserad av att teckna ett sådan tjänst kan det vara svårt att hitta det abonnemang som passar dig bäst. Då kan det vara enklast att jämföra abonnemang för ljudböcker via exempelvis Ljudböcker.com. Genom att jämföra de olika abonnemangen och granska deras ”bibliotek” får du en uppfattning om vilket tjänst som passar dig bäst.

Ljudböcker blir allt mer populära

Det är inte bara smartphones som har blivit allt populärare, utan även ljudböcker. Det verkar ligga i tiden då många blir allt mer digitala. Ljudböcker är enkla att ta med i bilen, på promenaden eller på resan och passar därför perfekt för detta. I takt med att ljudböcker har blivit allt populärare har tjänsterna blivit flera och enklare att använda. Idag är det så enkelt som att teckna ett abonnemang, ladda ner appen och sedan kan du lyssna på hela utbudet. För den som är intresserad av böcker är det ett genombrott att likna vid Qtek:s utveckling av handdatorer.